Att lägga en film på YouTube

Man tycker det skulle vara enkelt att öppna ett konto för Kulturmonstret på YouTube. Men nähä då. Det går inte att ha ett konto med det namnet, det måste vara ett för- och ett efternamn. Man kan få ha ett ”nickname” om man vill men Kulturmonstret accepterades inte av någon anledning som jag aldrig begrep. Kanske skulle det gå att använda “Kultur Monstret” (för- och efternamn) men jag vägrar att göra en särskrivning av en så idiotisk anledning!

Så Kulturmonstrets konto på YouTube heter John Doe. Det är nog det vanligaste namnet på Jorden men det accepterades! Ingen av alla miljoner användare hade ännu kommit på att kalla sig för John Doe! Häpnadsväckande!

Sen ska man lägga in en bild. Jag laddade upp en bild på ett ansikte men då kom det upp en skylt: ”bilden verkar inte föreställa ett ansikte”! Då laddade jag upp en bild på min katt och det gick bra. Han heter Tussen och han hälsar.

Nästa steg är att lägga upp en film. Då gäller det att hitta ett format som fungerar utan att bilden blir förvrängd och ljudet blir skrot. Milda makter! Jag fick köpa ett nytt konverteringsprogram och experimentera ett par dagar men till slut gick det. Så nu tror jag att jag vet hur det ska gå till. Det ligger bara en enkel filmsnutt där nu men jag hoppas det blir fler.
https://www.youtube.com/watch?v=at4Tp8_bp3I  (klipp ut och klistra in i webbläsaren).

Det är livat nästan jämt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *